login

Partners en Licentiehouders

Om uw cliënten een Dekapentatest te kunnen laten maken moet u licentiehouder zijn van Dekapenta B.V. Licentiehouderschap staat open voor zelfstandige trainers en coaches, adviesbureaus en HR-professionals. Om zich kwalificeren als licentiehouder van Dekapenta dient u zich eerst te certificeren door middel van het volgen van de Dekapenta-opleiding.

Met sommige licentiehouders werken wij samen in de ontwikkeling van diensten en uitvoering van projecten. Zij kwalificeren zich als partners.

Partners

 • Inspirezzo

  Inspirezzo stimuleert geïnspireerd leven en werken. Daarvoor koppelen we de inspiratie van het individu aan de ambitie van de organisatie. We bieden advies-, coaching- en trainingstrajecten aan, waarbij grondige zelfanalyse van zowel mens als organisatie het vertrekpunt is. We hanteren een enthousiaste aanpak met aandacht voor spel, dialoog, verbeelding, reflectie en onderlinge relaties.

Licentiehouders

 • In Touch

  In Touch women resource management is sinds 1997 gespecialiseerd in werving en selectie van hoog opgeleide vrouwen voor directie-, management- en stafposities. Wij bemiddelen voor zowel vaste als interim posities. Daarnaast bieden wij persoonlijke begeleiding bij de professionele ontwikkeling van vrouwen in de vorm van coaching en training. En wij adviseren organisaties op het gebied van doorstroom van vrouwen naar hogere posities en diversiteitmanagement. Wij werken vanuit de overtuiging dat de organisatie wint aan creativiteit en kwaliteit door de aanvullende competenties van vrouwen en mannen.

 • Metris

  Metris Groep communicatie in bedrijf, verzorgt trainingen in communicatieve vaardigheden, mondelinge én schriftelijke met altijd aandacht voor de persoon. Persoonlijke aandacht is ook de kracht in teamtrainingen. Een beschrijving van menstypes en gedrag is daarin passend. Daarbij zijn de Archetypes zeer verhelderend. Zij inspireren mensen bovendien het gesprek over zichzelf aan te gaan met anderen.

  Logo Metris CMYK.jpg

 • Hein+vandenEerenbeemt

  Hein+vandenEerenbeemt, potentieelbeoordeling en managementcoaching, is opgericht als reactie op onnodige stress en een teveel aan cognitieve testen in de assessmentwereld. Wij bieden kortdurende betrouwbare assessments in een informele setting voor een gunstige prijs. Ook in onze coaching kunt u rekenen op ambachtelijkheid, op doortastendheid en een helder, persoonlijk contact.

 • The Lab of Love

  The Lab of Love is een bureau voor relatiecoaching dat zich richt op:

  • het verdiepen van een bestaande relatie
  • het herstellen van kleine haarscheurtjes in een relatie
  • het repareren van serieuzere schade
  • het oplossen van een relatiecrisis