login

Opleiding

De opleiding is gericht op het verkrijgen van inzicht in de theorie van Jung en Bolen en het werken met de Dekapentatest. De opleiding duurt 4 dagen, opgesplitst in twee modules van 2 dagen.

Na afronding van de opleiding heeft u:

  • Een helder begrip van de archetypen volgens de theorie van Jung, Jean Shinoda Bolen en inzichten van Brenters/Hoekman
  • Inzicht in het werken met de Dekapentatest als coachingsinstrument
  • Inzicht in het werken met de Dekapentatest in het kader van teamontwikkeling

In de opleiding wordt de test van de deelnemers zelf als uitgangspunt genomen.

In de training wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de ervaringen van de deelnemers. In dialoog met de cursusleiding en deelnemers worden kennis en inzicht in het gedachtegoed van Dekapenta opgebouwd.

Voor wie

De opleiding staat open voor mensen die minimaal enkele jaren professioneel werkzaam zijn op het gebied van individuele coaching, teamontwikkeling en HRM.

Na het afronden van de opleiding bent u gerechtigd als gecertificeerd licentiehouder van Dekapenta op te treden. Het recht op het gebruik van de Dekapentatest wordt vastgelegd in een gebruiksovereenkomst. Om uw gebruiksrecht te behouden verplicht u zich in de gebruiksovereenkomst om jaarlijks een intervisie/bijscholingsdagen te volgen. Als kwaliteitswaarborg vragen wij van u om de eerste coachingsgesprekken en teambijeenkomsten waarin u gebruik maakt van de zelfanalyse, te laten begeleiden door een van de Dekapenta-coaches.

Als gecertificeerd licentiehouder van Dekapenta wordt uw organisatie vermeld op de pagina 'partners' van www.dekapenta.nl.

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen: € 1950,- (niet BTW belast). Dit is inclusief een eigen Dekapentatest, een proeftest en koffie/thee en lunch gedurende de trainingsdagen

Uitvoering

De opleiding vindt twee keer per jaar plaats. U kunt uw belangstelling kenbaar maken via 'contact'

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het invullen van formulier op de pagina 'opleidingen' van de site. Uw aanmelding is definitief na storting van het verschuldigde bedrag. Restitutie bij verhindering: het totale cursusgeld tot 4 weken voor aanvang van de cursus, 50% tot 2 weken voor aanvang, daarna is het totale bedrag verschuldigd.